Hunkat (huskat) på 2 år

Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse

FJERNFORMIDLING af FIONA - kr. 100,-. Bemærk, katten er IKKE på Tullebo, men i sit nuværende hjem. UDEKAT/INDEKAT. Køn: Hunkat. Alder: 2 år. Race: Huskat. Bor pt. i: Hyllinge ved Næstved. Beskrivelse: Hun hedder Fiona og er ca 2 år gammel. Hun er sort og hvid, neutraliseret, øremærket og chippet. Hun er en virkelig dejlig kat som elsker sine mennesker.. Hun er en rigtig sengekat, der elsker og sove hos sine mennesker om natten. I det hele taget så er hun hvor man er.. Hun er en forsigtig og følsom kat der bedst ville egne sig til et hjem hos enten en lille familie med store børn eller hos et ældre par. Hun har været udsat for spark i den tid hun har boet hos mine forældre, vi ved ikke af hvem.. Hun ville have godt af et hjem hvor hun kan komme ud, enten som fritløber (med alt hvad det indebærer) eller med indhegning. Fiona kurrer en del, ikke højt, men bare nok til at man hører hende. Jeg tror hun vil kunne gå sammen med en anden kat der kan sætte sig igennem overfor hende og samtidigt osse gider lege med hende. Ellers så er det som enekat.. Hun har det med at være en smule besiderisk overfor sine mennesker. Mine forældre overtog hende og 2 andre katte fra deres nabo da han ikke kunne tage sig af dem længere.. Fiona er ikke en særlig kræsen kat, hun spiser næsten alt. Hun er særdeles glad for dreamies og cosma snackies. Hun vil gøre næsten alt for de to typer kattesnacks. Hun er osse glad for råt kød og tun.. Grunden til hun søger nyt hjem er at den ene af mine forældres katte tryner hende og det knuser deres hjerter at se hende sådan.. Fiona bor lidt udenfor Næstved i en lille by der hedder Hyllinge.. Har du lyst til at give Fiona et nyt hjem, så kontakt hendes nuværende ejer Johannes og Helle på Tlf. 44990092, ring bedst efter kl.13. Du kan også sende en mail: // (c) www. NETeXplorer. dk. document. write("klik her og send e-mail").

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 2. juni 2016 19:23
Adopteret: 26. juli 2016 22:06
Internat: Tullebo Kattehjem
Allerede adopteret
Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Tullebo Kattehjem

Beskrivelse af Tullebo Kattehjem

Tullebo i Vordingborg hjælper nødstedte, herreløse katte især moderløse hittekillinger.

Typisk killinger der er indleveret af Falck til dyrlæge, og som ellers ville blive aflivet.

Vi modtager principielt ikke katte med en ejer!

Vi flasker de små killinger op med modermælkserstatning og kærlighed, og giver dem en tryg og kærlig opvækst.

På Tullebo har vi ikke bure. Vi har killingerne på "børneværelset" til de er ca. 4 uger. Så får de lov at bo i stuen og når de kan klare trappen, bor de i hele huset. De har ikke adgang til have, så langt de fleste killinger vil kunne flytte i lejlighed

Vi ønsker at få nogle sociale, harmoniske og sunde killinger til herfra, derfor kommer alle killinger til Sundhedstjek hos dyrlæge, bliver vaccineret, får ormekur mv. For at hjælpe til med at begrænse bestanden af katte i Danmark, har vi valgt at killingerne bliver neutraliserede før de kommer ud i nye hjem.

Når de er 12 uger+ bliver de formidlet ud i nye gode hjem

Fakta om Tullebo Kattehjem

Adresse: Haminavej 5, 4760 Vordingborg
Hjemmeside: https://www.tullebo.dk/katte-til-adoption
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 51 90 17 18
Sidst tjekket: 17. januar 2023 19:58