Hankat (huskat) på 2 år

Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse

Kat: Huskat. Køn: Han. Alder: 2 år.. Her ser i skønne Mikkel som er en utrolig dejlig dreng. Han var godt nok meget sølle der han blev indleveret til internatet, men han er kommet sig rigtig fint og han er utrolig underholdende. Han er den største kælepotte man kan forestille sig og han ruller sig rundt på gulvet for at gøre sig bemærket. Han er utrolig snakkende og meget vedholdende når der er noget han vil. En ting er sikkert han bryder sig ikke om en tom madskål. Mikkel har det fint med andre katte og han er bestemt ikke bange for hunde. Gør de eller kommer de løbende står han bare helt stille og kigger på dem, han er bare så sej. Mikkel er semilanghåret og han elsker at blive redt. Man skal påregne pelspleje 2-3 gange om ugen. Vi ønsker for Mikkel en familie med overskud og er der størrer børn er det uden tvivl noget for Mikkel. Da han elsker udelivet skal han kun til et hjem med adgan´g til en have. Han er kastreret og øremærket.

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 2 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 3. juni 2016 09:24
Adopteret: 5. juni 2016 14:12
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 25. august 2021 09:01