Bella, hunkat (huskat) på 6 år og 1 måned

Da Bella er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Bella

SOLGT. BELLA– UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Juni 2010 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: April 2016. Kommer fra: Privat hjem. Egner sig bedst til: Et hjem uden børn og andre dyr. Beskrivelse:Bedårende Bella, er en lidt ældre frue, som søger et afslappet hjem. Bella har været hos os af to omgange. Først som tilløber og senest som privat indlevering. De tidligere ejere blev nødt til at genindlevere hende, da de havde fået to chihuahua som hun ikke kunne enes med. Faktisk var hun blevet så påvirket af de to hunde, at hun havde fået stress. Selvom ejerne havde gjort alt for at få dyrene til at enes, var det ikke lykkedes.
Nu er hun helt og aldeles stress fri, og klar til sit allersidste hjem. Hjemmet hun søger skal selvsagt være et uden hunde og vild hurlumhej. Bella er nemlig blevet kæmpe fan af “Slow Living”, hvor alt foregår i et stille og roligt tempo, og hvor der er tid til lange lure og dasning ad libitum. Hun er især glad for at tilbringe tid udenfor, og kan her på internatet, som oftest findes på en træstub, hvor hun solbader.
Nusse- og kæletid, er også meget vigtige stunder for Bella. Hun er en ganske kælen kat, som elsker opmærksomheden, og straks begynder at gøre sig til, når man snakker til hende. Bella er en dame der har fundet sig selv og ved hvad det gode liv består af. Deler du hendes opfattelse af hvad det gode liv er? Så kunne Bella måske være noget for dig.
Du kan se en video af Bella HER
For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Bella

Navn: Bella
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 6 år og 1 måned
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 6. juni 2016 09:22
Adopteret: 30. juni 2016 10:42
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Bella er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54