Didde, hunkat (huskat) på 3 år og 1 måned

Da Didde er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Didde

DIDDE – UDEKAT. Køn: Hunkat. Alder: April 2014 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Marts 2017. Kommer fra: Inspektør. Egner sig bedst til: Alle. Beskrivelse: Smukke Didde er en rigtig kærlig pige!. Hun er lidt forsigtig af sig, og skal lige have et øjeblik til at se dig an, før hun beslutter om du skal overdynges med kærlighed! Hun er nemlig meget glad for at dele kærlighed ud. Her på internatet går hun ude sammen med alle sine værelseskammerater og de enes alle fint. Men der er ingen tvivl om at hun foretrækker menneskeligt selskab, og helst det der inkluderer masser af hygge, afslapning og putning. Pelsen er lækker, blød og i de smukkeste støvede nuancer, af grå, rød og hvid, imens øjnene har en skarp grøn farve – Et look der med andre ord, slet ikke er til at stå for!. Didde blev indleveret på, da ejeren var gået bort. Så kærlig som hun er, er der ingen tvivl om at hun har boet i et meget kærligt hjem. Men nu mangler hun en familie, hvor hun kan være med til at sprede kærlighed. Så mangler du en kærlig puttetrold hjemme hos dig? Så kunne Didde måske være noget for dig. Du kan se en video af hende HER. For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon).

Fakta om Didde

Navn: Didde
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 år og 1 måned
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 26. april 2017 15:39
Adopteret: 3. maj 2017 14:56
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Didde er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54