Skat, hunkat (huskat) på 3 år og 1 måned

Da Skat er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Skat

SKAT – INDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Maj 2013 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Alle, gerne med rolig kat i forvejen. Beskrivelse:Skat er en lille, lidt tyk, pigemis, med de smukkeste grønne øjne og en lækker blød pels. Hun er supernysgerrig og er med i alt, hvad man foretager sig, og vil rigtig gerne lege med mus og bolde. Hun elsker at blive nusset på kinder og under hagen, og så har hun en forkærlighed for at smide sit legetøj i vandskålen. Skat går fint sammen med andre katte, så længe de ikke er for voldsomme i deres udfoldelser. Så Skat kan komme ud som enekat eller hjem til en anden voksen kat, med roligt sind.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Skat

Navn: Skat
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 år og 1 måned
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 7. juni 2016 13:56
Adopteret: 17. juni 2016 17:43
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Skat er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57