Fister, hankat (huskat) på 3 år og 2 måneder

Da Fister er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Fister

FISTER– UDEKAT Køn: Hankat. Alder: Maj 2013. Race: Huskat. På internatet siden: April 2016. Kommer fra:Privatindlevering. Egner sig bedst til: Alle, både med og uden kat i forvejen. Beskrivelse: Fister er en sød, blid og kælen dreng. Hans rolige væremåde smitter af på omgivelserne og det er svært at være stresset eller fortravlet, når man sidder og nusser med ham. Fister har bare helt generelt er roligt tempo og han elsker at blive nusset, især på kinderne og på hovedet. Så smider han sig ned med alle benene i vejret og spinder. Han vil dog også rigtigt gerne lege, og hvis du har en fjer eller en legemus, så deltager han gerne i løjerne. Fister kommer fra et hjem med en anden kat, og kan derfor både komme ud alene og som kat nummer 2. Fister er ganske enkelt bare en rigtig god dreng. For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Fister

Navn: Fister
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 år og 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 7. juni 2016 13:56
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Fister er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 28. oktober 2020 14:19