Doda, hankat (huskat) på 6 år og 6 måneder

Da Doda er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Doda

DODA – INDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Januar 2010 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: April 2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Et meget roligt hjem uden børn og andre katte.. Beskrivelse:Doda er en meget forsigtig dreng. Han er lige så god som dagen er lang, og laver ikke meget væsen af sig. Han føler sig mest tryg i sin hule, hvor han kan gemme sig lidt for verden. Så Doda er en kat, man skal arbejde med. Heldigvis er han også rigtig kælen, og kører rundt i hulen og spinder, hvis man nusser med ham. Han er også social spiser, der helst indtager sin mad, mens man kigger på. Doda er en rigtig sød kat, der bare trænger til at få gjort noget ved sin selvtillid. Er du den, der kan hjælpe ham med det?
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Doda

Navn: Doda
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 6 år og 6 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 7. juni 2016 14:29
Adopteret: 22. juni 2016 15:12
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Doda er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57