Hunkat på 2 år og 11 måneder

Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse

FJERNFORMIDLING af ROSA - kr. 500,-. Bemærk, katten er IKKE på Tullebo, men i sit nuværende hjem. INDEKAT. Køn: Hunkat. Alder: 2½ år - født 23. aug 2013. Race: Ragdoll (dog uden stamtavle). Bor pt. i: 4330 Hvalsø. Beskrivelse: Steriliseret, øremærket, vaccineret 2 gange (de obligatoriske) herefter kun sundhedstjek, da hun er indekat pt. Hun vejer 6.4 kg. ROSA's nuværende ejer skriver om hende: "Hun bor i Hvalsø og der vil medfølge alle hendes ting. Stort katteklatre træ, kattetønde, kattetoilet, kattepuder og legetøj, børste til pelsen mv. Hun har også en transportkasse. Rosa er 100 % renlig. Det er vigtigst for os, at hun får et hjem, hvor der vil blive taget hensyn til hende. Da hun ikke er ligesom en alm. huskat. Hun er som racen beskriver lidt for godtroende over for fare og kan ikke sættet ud i det fri- måske vil hun heller ikke kunne klare selskab af andre dyr?. Hun søger hjem med løbegård eller masser af plads, evt. ejer der har tid til at tage hende ud i snor dagligt.. Hun skal have det specifikke foder (Acana kattefoder: Korn- og glutenfrit premium-kattefoder), ellers får hun tynd mave. Så det skal være ved familie som har ressourser og lysten til sådan en racekat.". Vil du vide mere, så kontakt Rosa's ejer, Anja på tlf. 53381014 eller send en mail til ROSA's ejer Anja: anja.

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år og 11 måneder
Race:
Tilføjet til siden: 10. juni 2016 13:27
Adopteret: 7. juli 2016 21:06
Internat: Tullebo Kattehjem
Allerede adopteret
Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Tullebo Kattehjem

Beskrivelse af Tullebo Kattehjem

Tullebo i Vordingborg hjælper nødstedte, herreløse katte især moderløse hittekillinger.

Typisk killinger der er indleveret af Falck til dyrlæge, og som ellers ville blive aflivet.

Vi modtager principielt ikke katte med en ejer!

Vi flasker de små killinger op med modermælkserstatning og kærlighed, og giver dem en tryg og kærlig opvækst.

På Tullebo har vi ikke bure. Vi har killingerne på "børneværelset" til de er ca. 4 uger. Så får de lov at bo i stuen og når de kan klare trappen, bor de i hele huset. De har ikke adgang til have, så langt de fleste killinger vil kunne flytte i lejlighed

Vi ønsker at få nogle sociale, harmoniske og sunde killinger til herfra, derfor kommer alle killinger til Sundhedstjek hos dyrlæge, bliver vaccineret, får ormekur mv. For at hjælpe til med at begrænse bestanden af katte i Danmark, har vi valgt at killingerne bliver neutraliserede før de kommer ud i nye hjem.

Når de er 12 uger+ bliver de formidlet ud i nye gode hjem

Fakta om Tullebo Kattehjem

Adresse: Haminavej 5, 4760 Vordingborg
Hjemmeside: https://www.tullebo.dk/katte-til-adoption
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 51 90 17 18
Sidst tjekket: 17. januar 2023 19:58