Lucy, hunkat (huskat) på 1 år og 4 måneder

Da Lucy er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Lucy

LUCY – UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Marts 2015 – Ungkat. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Et hjem uden små børn, hvor der er adgang til have eller løbegård.. Beskrivelse:Lucy er en lidt forsigtig, men meget sød og legesyg pige. Når hun stoler på én, så kommerhun gerne løbende for at blive kælet og nusset med, og er heller ikke bleg for at kaste sig ned og rulle rundt med benene og maven lige i vejret. Lucy elsker vores løbegård, hvor hun drøner rundt og leger, og undersøger alt. Lucy er meget rolig omkring de andre katte, og så længe de lader hende være, så gør hun det samme.Lucy kan komme ud sammen med brormand Luca, til anden social kat, eller alene.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Lucy

Navn: Lucy
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år og 4 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. juni 2016 14:08
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Lucy er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57