Balder, hankat (huskat) på 3 år og 10 måneder

Da Balder er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Balder

BALDER – UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: August 2012 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Alle. Beskrivelse: Tidligere ejer siger: Balder, også kalder Bobo, er en rigtig sød dreng. Han elsker at være ude om dagen og er en exceptionel musefanger, der gladeligt kommer hjem med sit nedlagte bytte, for at blive rost. Balder er ret snakkesaglig og gør verbalt opmærksom på, når han vil ud. Han er vant til at være inde om natten og bruger helst haven som toilet. Balder kommer fra et hjem med andre katte og reagerer når man kalder ham Bobo. Balder har fået sit navn efter lysets gud i den nordiske mytologi og har været et højtelsket medlem af sin tidligere familie.. Vi siger: Balder er en sød og lækker dreng, der nærmest triller, når man siger hej til ham. Når man nusser med ham, så vælter han rundt og spinder, og kører sin våde næse rundt i ansigtet på én. Så tag ikke fejl af hans billede, der tydeligvis er taget på en dag, hvor Balder var lidt træt. Balder er nemlig bare en rigtig lækkerbidsken når man møder ham.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Balder

Navn: Balder
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 år og 10 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. juni 2016 14:41
Adopteret: 15. juni 2016 13:59
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Balder er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57