Nanok, hankat (skovkatblanding) på 5 år og 1 måned

Da Nanok er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Nanok

NANOK – UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Maj 2011 – Voksen. Race: Skovkatblanding. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Via katteinspektør. Egner sig bedst til: Et hjem med gode udearealer, og hvor der er indkøbt høreværn og/eller med tolerante naboer. Beskrivelse: Nanok er uden tvivl den mest talende kat, vi har haft på internatet i lang tid. Han taler konstant og hvis man ikke svarer, så skruer han op for volumen. Det er heldigt for ham, at han samtidig også er så toplækker og charmerende, at man ikke rigtigt kan blive irriteret på ham. Nanok er også pascifist og er derfor, desværre, et nemt offer i løbegården. Han giver ikke igen, det er bare ikke i Nanoksvæsen. Så han skal ud til et hjem hvor han kan være alenekat eller hvor der er en anden rolig kat. Bemærk også, at miniløven kræver daglig pelspleje, så han ikke bliver knudret.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Nanok

Navn: Nanok
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 5 år og 1 måned
Race: Skovkatblanding
Tilføjet til siden: 13. juni 2016 14:41
Adopteret: 13. juni 2016 14:41
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Nanok er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57