Luca, hankat (huskat) på 1 år og 2 måneder

Da Luca er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Luca

LUCA – UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Maj 2015 – Ungkat. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Et hjem uden små børn, hvor der er adgang til have eller løbegård. Beskrivelse: Luca er en forsigtig, men rigtig sød og kælendreng, med blød og vamset pels. Når han ligger i sin kurv, så føler han sig tryg og vil rigtig gerne kæles med, og når man sånussermed ham, så kører han rundt i kurven og vender både “arme og ben” i vejret. Faktisk er han efterhånden blevet så glad for det, at hvis man stopper for hurtigt, så rækker han hovedet ud efter én, og kvitterer med et lille katteslik eller et kattenap på hånden. Luca kankomme ud sammen med søster Lucy, til anden social kat, eller alene.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Luca

Navn: Luca
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år og 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. juni 2016 14:41
Adopteret: 8. juli 2016 14:09
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Luca er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57