Venus, hunkat (huskat) på 3 år og 11 måneder

Da Venus er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Venus

VENUS – UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: August 2012 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Alle som ikke har andre katte.. Beskrivelse: Tidligere ejer skriver: Venus er en sød og rolig pige. Hun er udekat, men går ikke så meget ud. Hun foretrækker sin kattebakke og en blød sofa, frem for alt det der vejr, der er udenfor.Et nip græs og en mundfuld frisk luft en gang i mellem, det er fint for Venus. Hun er vant til at være inde om natten og kommer når man kalder. Venus har fået sit navn efter skønhedsgudinden i romersk mytologi, fordi hun er så smuk og elegant, og har været et højtelsket medlem af sin tidligere familie.. Vi siger: Venus er en lille,nuttet og nysgerrig pige, der gerne følger efter én rundt, for at se, hvad man skal. Hun vil ikke løftes på, men hun elsker at blive kælet med, så længe hun kan få lov at stå på egne fire ben. Hun er en smule forsigtig, når hun ikke kender én, men stoler hun på dig, så kommer hun lige så snart, du kalder på hende, for at blive nusset med.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Venus

Navn: Venus
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 år og 11 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. juni 2016 15:14
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Venus er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57