Hektor, hankat (huskat) på 9 år og 5 måneder

Da Hektor er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Hektor

HEKTOR – UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Marts 2007 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Et roligt hjem uden små børn og andre katte.. Beskrivelse: Hektor er en lidt forsigtig, men meget rolig og blid dreng. Han blevfor ca. et år siden formidlet ud fra internatet her i Brøndby, og faldt rigtigt godt til i sit nye hjem. Han var en sød og kærlig kat ude i sit eget hjem, og var meget elsket af sin nye familie. Desværre kunne Hektors ejer ikke beholde ham længere, pga. boligskift, så nu er han tilbage, og han trives ikke særligt godt. Hektor er meget trist over at være på internatetog ligger mest bare inde i en kattehule, og ser mut ud. Så han skal hurtigst muligt ud et nyt hjem.. Så leder du efter efter en lækker panter, der trives bedst med at have sin helt egen familie, så kom og mød Hektor. Vi lover at han er helt anderledes hjemme, end han er her hos os.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Hektor

Navn: Hektor
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 9 år og 5 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. juni 2016 15:14
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Hektor er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57