Søs, hunkat (huskat) på 1 år

Da Søs er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Søs

SØS – INDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Juni 2015 – Ungkat. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Alle. Beskrivelse: Søs har lige så blød pels som søster Selma. Hun har bare nogle fine hvide tegninger, til at bryde det sorte. Søser en eventyrlysten pige, som er rigtig kælen. Hun lader sig ikke rigtigt gå på af larm og uro, som Selma. Hun ignorerer det nærmest og fortsætter med det hun var i gang med.. Søs er meget glad for søster Selma. De bruger gerne tid sammen i en kattekurv, hvor de både sover, vasker hinanden og slås lidt, som søskende nu gør. Søs vil meget gerne ud med søster Selma, og hvis ikke, så vil hun gerne ud for sig selv, for andre katte er ikke lige hendes kop te.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Søs

Navn: Søs
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. juni 2016 15:14
Adopteret: 13. juni 2016 15:47
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Søs er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57