Ninja, hankat (huskat) på 4 år og 11 måneder

Da Ninja er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Ninja

NINJA – UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: August 2011 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Privat indlevering – Tilløber. Egner sig bedst til: Et hjem uden andre katte.. Beskrivelse: Ninja er en rigtig sød og finurlig kat. Alene hans aftegninger gør ham helt speciel og let genkendelig. Der er ingen helt magen tilham, det er helt sikkert! Når man kommer ind i Ninjas rum, så løber han straks én i møde og gnider sig op af ens ben. Og det fortsætter han med indtil han bare ikke kan være i sin egen krop mere, og derfor må smide sig ned på gulvet og vælte rundt med alle stængerne lige i vejret. og så skal der nusses igennem. (Bare pas på maven, for selv om den ligger opad det meste af tiden, så betyder det ikke frit lejde til mavenus). Ninja vil også rigtigt gerne op og ligge på skøddet og blive nusses med. Og hvis man også lige kvitterer med at rede ham, så er der ingen ende på, hvor glad Ninja bliver.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Ninja

Navn: Ninja
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 4 år og 11 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 13. juni 2016 16:20
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Ninja er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57