Silja, hunkat (huskat) på 1 år og 3 måneder

Da Silja er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Silja

SILJA– UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: April2015 –Ungkat. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Via katteinspektør. Egner sig bedst til:Roligt hjem uden andre katte. Beskrivelse:Silja er en helt utrolig smuk kat, med lækker blød musegrå pels og flotte gulgrønne øjne. Hun ligner lidt en tøjbamse, når man ser hende i virkeligheden. Man kan dog ikke kramme hende som en sådan. For Silja er en pige,derikke er helt vild med at blive slæbt på, og hvis verden er for urolig eller hvis der er andre katte i den, så melder hun også pas. Hun foretrækker at have roligt menneskeligt selskab, for sig selv, og gerne mens hun ligger og putter i en katteseng. Til gengæld er hun også virkelig sød og kælen, hvis hun kan få det som hun vil. Hun både spinder og vælter rundt, og så gnider hun sine kinder rundt påens hænder. Jo, Silja er en fantastisk sød missepige, så længe hun kommer ud tilet roligt hjem, uden andre katte.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Silja

Navn: Silja
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år og 3 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 15. juni 2016 13:59
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Silja er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57