Charlotte, hunkat (huskat) på 11 måneder

Da Charlotte er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Charlotte

CHARLOTTE– UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: August 2015 –Ungkat. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Via katteinspektør. Egner sig bedst til:Alle. Beskrivelse:Charlotte er den sødeste lille pige. (Hun ligner en stor killing og hun bliver nok ikke større). Når man kæler med hende, så vælter hun rundt og slår kolbøtter og spinder højlydt, af bar glæde. Charlotte er også rigtig nysgerrig og vil meget gerne følge med i hvad man laver, helt tæt på… Charlottes pels er i øjeblikket ikke så pæn, hun ligner ærligt talt en der er pletskaldet på noget af kroppen. Men dette forventer vi retter sig op med tiden, nu hvor hun får ordentligt mad, hver dag. Vælger man Charlotte som nyt familiemedlem, så har man, når først pelsen er pæn igen, altså den fineste og mest kærlige minipanter i sit eget hjem.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Charlotte

Navn: Charlotte
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 11 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 15. juni 2016 13:59
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Charlotte er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57