Vigga, hunkat (huskat) på 6 år og 7 måneder

Da Vigga er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Vigga

VIGGA– UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Januar 2010– Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Via katteinspektør. Egner sig bedst til:Roligt hjem uden andre katte. Beskrivelse: Vigga er en rigtig sød, men meget forsigtig, pige, med en flot grå pels. Hun har det bedst med at ligge og putte sig i en hule eller en kasse. Vigga nåede desværre at blive overfaldet af en af de andre katte herinde, og det har gjort hende meget utryg med at være på internatet. Dette betyder, at hvis hun er frit på gulvet, så kan hun være svær at få fat i. Til gengældså er hun den sødeste missepige, der er rigtig kælen, hvis man aer hende, mens hun er i sit bur eller i en kattehule. Vigga leder efter et hjem, hvor hun kan få lov til at opbygge sin selvtillid igen og være den eneste, gerne møgforkælede, kat i huset.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Vigga

Navn: Vigga
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 6 år og 7 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 15. juni 2016 13:59
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Vigga er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57