Edward, hankat (huskat) på 6 år og 6 måneder

Da Edward er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Edward

EDWARD – UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Januar 2010 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Juni 2016. Kommer fra: Privat. Egner sig bedst til: Alle
Beskrivelse: Med Edward er der ingen kat på isen! Han er god som dagen er lang, og en rolig kat, der hviler i sig selv. Tidligere ejere fortæller at han enes fint med børn, hunde og katte, og her på internatet har vi da heller ikke oplevet andet, end at han tager de andre kattes nærvær, helt cool.
Han blev indleveret fordi hans tidligere ejere skulle flytte til et sted, hvor de ikke kunne have kat. De fortæller også at han er udekat med stort U. Om morgenen listede han som regel ud, og blev så ude det meste af dagen. Men når dagen gik på held, kom han lige så stille trissende, for at gøre dem selskab og hygge hele aftenen.
Her på internatet oplever vi også at han er én af dem, som holder meget af løbegården. Stikker vi hovedet ud af vinduet “fortæller” han gerne vidt om bredt om hvad der sker derude(tror vi nok). I hvert fald har han intet imod en sludder for en sladder engang i mellem, og kommer du på besøg, hilser han altid høfligt på dig.
Så mangler du en rolig, selskabelig hyggetrold til aftenkaffen? Så kunne Edward måske være noget for dig.

For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Edward

Navn: Edward
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 6 år og 6 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 16. juni 2016 08:59
Adopteret: 9. juli 2016 11:23
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Edward er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54