Pjuske, hunkat (huskat) på 5 år

Da Pjuske er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Pjuske

Pjuske er en semi-langhåret hunkat, der sidder på vores Glostrup afdeling og gerne vil have et nyt hjem med hus og have i landlige omgivelser hos en sød familie.. Hun er en lidt sky og forsigtig kat, men hun er meget sød og kælen over for dem, hun kender. Hun er ikke så glad for små børn, men større og rolige børn vil hun kunne trives fint med.. Pjuske kommer farende, når man kommer ud i løbegården og hilser på en, og hun skal nok fortælle, når hun ikke gider være social mere.. Nu har Pjuske siddet tålmodigt i over 2 måneder og ventet på, at de rette mennesker skulle komme forbi for at tilbyde hende et et nyt og kærligt hjem. Det er ikke lykkedes endnu. Der må da være nogen af Jer derude, der mangler en skøn lille misse-pige som Pjuske. Måske Dig – kom ud og hils på Pjuske – Du vil ikke kunne stå for hende!.

Fakta om Pjuske

Navn: Pjuske
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 5 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 17. juni 2016 16:21
Adopteret: 8. august 2016 15:39
Internat: Inges Kattehjem, Glostrup
Allerede adopteret
Da Pjuske er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Glostrup

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Glostrup

Hovedafdelingen i Glostrup blev grundlagt den 18. april 1970 af Inge Sørensen.

"Min mand var i søværnet og var ofte på togt. Når han kom hjem, syntes han, der blev flere og flere beboere fra gang til gang. Det kunne jo ikke blive ved, og da jeg erfarede, hvor lidt hjælp og forståelse, der var for kattens ve og vel, ønskede jeg mere og mere, at jeg kunne gøre noget for dem. Da firmaet jeg var ansat i, skulle flytte til Albertslund, besluttede vi at forsøge at finde en ejendom, der var mere egnet til kattene. Så i april 1970 flyttede vi fra vores dejlige byggeforeningshus ved Carlsberg på Vesterbro. Den første tid var hård. Jeg havde halvdagsarbejde, og hele huset (et nedlagt gartneri og senere barnevognsfabrik) skulle sættes i stand med de få midler, der var tilovers. Alligevel lykkedes det at starte landets første Kattehjem." fortæller Inge Sørensen.

I dag er alle bygninger istandsat. Adskillige tilbygninger har også været nødvendige, sådan at der om sommeren er plads til ikke mindre end 120 pensionskatte samt 50 nythjemskatte fordelt på 4 katteafdelinger, løbegård og sygeafdeling. Herudover råder Kattehjemmet også over egen klinik, der primært sørger for dyrlægeeftersyn, neutralisering, øremærkning og vaccination af indkomne katte.

Fakta:
Årligt bortformidler vi ca. 3.500 killinger og voksne katte til nye hjem.
På klinikken øremærker vi ca. 1700 katte årligt. Det daglige besøgstal kan i perioder komme op på mere end 100 personer.
Det største antal bortadoptioner på en enkelt dag er 31 killinger og voksne katte.

Se mere her: http://inges-kattehjem.dk/om-os/inges-afdelinger/glostrup/

Fakta om Inges Kattehjem, Glostrup

Adresse: Ejbydalsvej 260, 2600 Glostrup
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-glostrup
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 7. december 2023 00:41