Zig, hunkat (huskat) på 4 år

Da Zig er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Zig

Zig-Zag har nu været her et godt stykke tid sammen med sin søster Sorte som hun er meget glad for og med hvem, hun sammen leder, med lys og lygte, efter et andet hjem.. Hun er glad for børn. Zig-Zag er vant til at kunne komme ud, sået godt og kærligt nyt hjemskal være medadgang til have. Hun er meget børne-venlig og kælen.. Om man sætter sig i sofaen eller lægger sig i sengen, kommerZig-Zag løbende og vil kæles og putte sig og så går hun i gang med at spinde helt vildt. Hun er også glad for at kravle ind i papkasser, kurve og skabe, hvor hun kan putte og hygge sig.. Vi kan ikke forstå, at disse to skønne misse-piger endnu ikke har fået et nyt hjem, så kom da forbi og hils på dem, Du vil ikke kunne stå for deres charme..

Fakta om Zig

Navn: Zig
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 4 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 17. juni 2016 16:21
Adopteret: 25. juli 2016 15:36
Internat: Inges Kattehjem, Glostrup
Allerede adopteret
Da Zig er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Glostrup

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Glostrup

Hovedafdelingen i Glostrup blev grundlagt den 18. april 1970 af Inge Sørensen.

"Min mand var i søværnet og var ofte på togt. Når han kom hjem, syntes han, der blev flere og flere beboere fra gang til gang. Det kunne jo ikke blive ved, og da jeg erfarede, hvor lidt hjælp og forståelse, der var for kattens ve og vel, ønskede jeg mere og mere, at jeg kunne gøre noget for dem. Da firmaet jeg var ansat i, skulle flytte til Albertslund, besluttede vi at forsøge at finde en ejendom, der var mere egnet til kattene. Så i april 1970 flyttede vi fra vores dejlige byggeforeningshus ved Carlsberg på Vesterbro. Den første tid var hård. Jeg havde halvdagsarbejde, og hele huset (et nedlagt gartneri og senere barnevognsfabrik) skulle sættes i stand med de få midler, der var tilovers. Alligevel lykkedes det at starte landets første Kattehjem." fortæller Inge Sørensen.

I dag er alle bygninger istandsat. Adskillige tilbygninger har også været nødvendige, sådan at der om sommeren er plads til ikke mindre end 120 pensionskatte samt 50 nythjemskatte fordelt på 4 katteafdelinger, løbegård og sygeafdeling. Herudover råder Kattehjemmet også over egen klinik, der primært sørger for dyrlægeeftersyn, neutralisering, øremærkning og vaccination af indkomne katte.

Fakta:
Årligt bortformidler vi ca. 3.500 killinger og voksne katte til nye hjem.
På klinikken øremærker vi ca. 1700 katte årligt. Det daglige besøgstal kan i perioder komme op på mere end 100 personer.
Det største antal bortadoptioner på en enkelt dag er 31 killinger og voksne katte.

Se mere her: http://inges-kattehjem.dk/om-os/inges-afdelinger/glostrup/

Fakta om Inges Kattehjem, Glostrup

Adresse: Ejbydalsvej 260, 2600 Glostrup
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-glostrup
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 25. juni 2024 04:11