Trixie, hunkat (huskat) på 3 år

Da Trixie er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Trixie

Lad os sige det som det er – Trixie er en skrap madamme! En smuk en af slagsen. Hun er yderst selvbevidst og ved hvad hun vil – og det er bestemt ikke at sidde i et bur på internatet, når man nu er skabt til at ligge og slikke solskin udendørs. En kat som Trixie har mange odds i mod sig under et internatsophold, for hun konflikter med de andre katte og viser sig derfor ikke fra sin bedste side. Og hun bliver irriteret over at hun ikke kan være så meget ude, som hun gerne vil. Men vi er faktisk ret sikre på at hun vil blive helt vennesæl, når hun får sit eget dronningerige. Kælepot bliver hun nok aldrig, men trofast. Hun skal til et hjem uden små børn og uden andre katte. Om hun kan omgås hund vides ikke. Trixie kunne meget vel egne sig som gårdkat med mulighed for at komme ind i et varmt fyrrum eller lignende..

Fakta om Trixie

Navn: Trixie
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 3 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 17. juni 2016 16:21
Adopteret: 18. juni 2016 13:49
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Trixie er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 7. december 2023 01:15