Smeden, hankat (huskat) på 10 måneder

Da Smeden er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Smeden

Smeden er en charmerende ung hankat fundet som tilløber i en smedie. Han er behørigt fremlyst, men desværre har ingen ejer meldt sig, selv om vi er sikre på at han har været i hænder. Han er en energisk gut, som ved hvad han vil og så er han lidt af en udbryderkonge. Han er ikke sammen med de andre katte på internatet, men bliver luftet alene, og vi er heller ikke sikre på at de andre vil synes om hans selskab, for Smeden vil gerne bestemme. Han er som nævnt vant til mennesker og vil gerne snakke, der er bare så meget andet der er vigtigere lige nu, f. eks at komme ud og opleve verden. Og hvis der bliver alt for meget føleri, når han er i gang med noget andet så skal han nok sige både til og fra. Smeden skal have udeadgang ellers sørger han selv for det..

Fakta om Smeden

Navn: Smeden
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 10 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 17. juni 2016 16:21
Adopteret: 3. august 2016 21:32
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Smeden er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 20. april 2021 17:42