Bella, hunkat (huskat) på 2 år og 1 måned

Da Bella er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Bella

Bella er oprindeligt adopteret fra internatet som killing i 2014, men desværre opstod der allergi i familien og Bella og søster Frida skulle have nye hjem. Da de to søstre ikke var ovenud lykkelige for hinanden valgte vi,at de skulle bo hver for sig. Frida er flyttet og nu venter Bella på nyt hjem. Bella var meget skeptisk ved at komme på internat, hun er dog faldet godt til nu, men man må påregne, at det kan tage lidt tid i det nye hjem, før Bella viser sit livlige og charmerende væsen. Hun er livlig og legesyg og når hun har krudtet af, vil hun også gerne kæle, men netop fordi hun vil være lidt usikker især i starten, skal Bella ikke til en børnefamilie med helt små børn. Bella skal have udeadgang.

Fakta om Bella

Navn: Bella
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 år og 1 måned
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 17. juni 2016 16:21
Adopteret: 30. august 2016 21:12
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Bella er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 16. april 2024 00:35