Robin, hankat (huskat) på 11 måneder

Da Robin er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Robin

De 5 store killinger Stump, Princess, Robin, Fattie og Mister er kommet på internat, da killingernes ejer ikke kunne finde hjem til dem. Alle på nær Robin har nu fået nyt hjem. Killingernes mor er i mellemtiden blevet neutraliseret. De er alle meget forsigtige og lidt sky katte, som man skal være indstillet på at arbejde med. Når man vælger at adoptere en sky kat, skal der bruges meget tid på at være sammen med katten i starten – også selv om den gemmer sig under sofaen i fire uger. Man skal være i nærheden af katten, tale med den og lokke med en godbid, så man også kan få fysisk kontakt og katten mærker at fysisk kontakt er positivt. Til gengæld får man en meget hengiven kat, som vil knytte sig meget til ejer. Alle kattene skal i deres nye hjem have udeadgang, dog skal man holde en sky og forsigtig kat inde indtil den er tryg og fortrolig med sit nye hjem..

Fakta om Robin

Navn: Robin
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 11 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 17. juni 2016 16:21
Adopteret: 18. juni 2016 13:49
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Robin er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 7. december 2023 02:09