Anubis, hankat (huskat) på 1 år og 2 måneder

Da Anubis er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Anubis

ANUBIS SIMUS – UDEKAT. Køn: Hankat. Alder: August 2016 – Ungkat. Race:Huskat. På internatet siden: September 2017. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Alle. Beskrivelse: Tidligere ejer fortæller: Anubis Simus er en sød, energisk og fantastisk dreng, med en god portion selvtillid. Han elsker at være aktiv og at tæske rundt og lege og undersøge verden. Han kan godt finde på selv at komme hen til én med legetøjet i munden, hvis det er tid til sjov og ballade, og så må man altså bare i gang. Anubis Simus elsker at nusse og kæle (Bare ikke lige ved haleroden, det er hans off-limit-sted), og vil også gerne putte. Men han er ingen decideret skødekat. Han laver ikke ballade når han er i transportkasse i bilen og han reagerer på sit navn. For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Anubis

Navn: Anubis
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år og 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 19. september 2017 12:33
Adopteret: 20. oktober 2017 16:53
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Anubis er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57