Hankat (huskat) på 2 måneder

Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse

Kat: Huskat. Køn: Han. Alder: 2 måneder og 3 uger.. Her ser I smukke Leo, som lige er kommet hjem fra familiepleje sammen med sin bror Julius. De var to små killinger, som bare var blevet sat af foran internatet i en papkasse, da de var ca. 2 uger gamle. Heldigvis kom de hurtigt i familiepleje og fik der en reservemor, som har passet og socialiseret dem, som de skal. I hjemmet var der både hunde, børn og andre katte, og det har de taget i stiv arm. Leo er utrolig kælen og tillidsfuld, nysgerrig, legesyg og en rigtig spindemaskine. Han er ekstrem kontaktsøgende, og han kommer springende ligeså snart, han ser et menneske, der vil nusse. Han er også en meget aktiv kat, som kun skal til et hjem med adgang til en have. Han er klar til at rejse til nyt hjem fra på fredag d. 29/7-16. Ønsker man 2 killinger, er Julius og Leo virkelig et godt match. Han er kastreret og øremærket.

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 24. juni 2016 16:20
Adopteret: 27. juli 2016 11:27
Internat: Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem
Allerede adopteret
Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Beskrivelse af Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Tider:
Mandag, onsdag og fredag er der åbent fra 12.00 til 16.30
Søndag fra 11.00 til 14.00

Priser:
Aktuelle priser for adoption kan ses på De Kære Dyr.

Bemærk:
Formidling af kat kan kun ske ved personligt fremmøde. Ved køb af kat er det et krav at katten transporteres i en rigtig transportkasse. (kan evt. købes i butikken til kr. 119,-) samt at katten får det foder den er vant til som skal købes i butikken den første gang.

Alle katte/killinger bliver neutraliseret, chippet, vaccineret, testet for FIV/FELV (katteaids og katteleukemi), orme og loppebehandlet og sundhedstjekket inden de kan sendes til et nyt godt hjem.

Der tages forbehold for ændringer. Aktuelle åbningstider kan ses på Falster Internat på Dyrenes Beskyttelses hjemmeside. For priser henvises der til De Kære Dyr.

Fakta om Dyrenes Beskyttelse, Falsters Kattehjem

Adresse: Nykøbingvej 74, 4850 Stubbekøbing
Hjemmeside: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/internat/falsters-kattehjem
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 54 44 15 40
Sidst tjekket: 25. august 2021 09:01