George, hankat (huskat) på 3 år og 2 måneder

Da George er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af George

GEORGE CLOONEY – UDEKAT. Køn: Hankat. Alder: Oktober 2014 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Oktober 2017. Kommer fra: Privat. Egner sig bedst til: Alle. Beskrivelse: Det kan næppe komme bag på nogen at der er en grund til at denne dreng, er navngivet efter selveste George Clooney. Magen til charmeur har vi nemlig ikke set længe!. Han eeelsker timelange nussestunder og med et ansigt som hans, kan man dårligt få sig selv til at sige nej. Her på internatet enes han nogenlunde sammen med sine værelseskammerater, så længe de accepterer at det er ham som er superstar. Derfor skal eventuelle katteroomies i et fremtidigt hjem, kunne acceptere Clooneys prima stjernestatus!. Han dukkede for nogle måneder op ved en kattevens hjem i Hobro, hvor han i starten kun kom engang i mellem. Men som ugerne gik, begyndte han at opholde sig der mere permanent og kattevennen blev bekymret, og tog derfor kontakt til os. Trods fremlysning er der ingen som har reageret, og derfor leder vi nu efter et forever home til selveste George Clooney!. For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefon).

Fakta om George

Navn: George
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 år og 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 24. oktober 2017 12:14
Adopteret: 13. december 2017 09:56
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da George er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54