Mini Cooper, hanhund (gravhund)

Da Mini Cooper er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Mini Cooper

Mini Cooper. Race: Gravhund. Køn: Han. Alder: 8 uger. Pris: 2500,00. Travlheden var på sit højeste, da Dyreværnets ambulance tilbage i maj måned kørte ud til en sag med fem moderløse gravhundehvalpe. De små var ekstremt dehydreret og havde akut brug for hjælp.
I de første kritiske døgn kom hvalpene med Dyreværnets dyrlæge hjem, hvor de fik flaske med få timers mellemrum. Desværre var den ene hvalp så afkræftet, at hun ikke stod til at redde. De fire overlevende flyttede ind hos en af vores trofaste plejemødre, og her er de vokset sig store, frække og lækre.. De små charmetrolde er blanding af Ruhåret og glathåret gravhunde, og om det er dværg eller miniature-blandinger eller et mix af begge, kan vi ikke sige med sikkerhed. Vi kræver personlig gravhunde-erfaring for at komme i betragtning til dem.
Hvalpene er opfostret med sutteflaske fra de var ganske få dage, da de ikke havde nogen mor, og er derfor yderst trygge ved mennesker. De har boet i plejefamiliens stue og soveværelse, og har været med i familiens og fire voksne hundes daglige liv. De har allerede kørt en del i bil og er vant til at komme ud for at tisse, men er dog endnu ikke helt renlige.. Plejemor fortæller om Mini Cooper: Mini Cooper var fra starten den mindste i kuldet, men er kommet godt efter det i de sidste uger. Han er glathåret og charmer sig ind hos alle. Han er altid glad og tilfreds. Han nyder at ligge ved siden af i sofaen eller endnu bedre at falde i søvn i armene på en i plejefamilien.. Mini Cooper kan KUN besøges MANDAG D. 4. JULI 2016 MELLEM KL. 10:00 – 11:30, og der kan udelukkende ansøges om adoption af ham via personligt fremmøde i dette tidsrum. Der kan IKKE ansøges via telefon og mail. Alle oplysninger gives KUN ved personligt fremmøde.
I Mini Cooper’s tilfælde har vi desværre ikke mulighed for at tage hensyn til, hvis man kommer langvejs fra. Vi satser på at godkende en ny familie til Mini Cooper denne dag, hvorfor man derfor også skal kunne overtage ham samme dag. Hvis den familie, der bliver godkendt til Mini Cooper, har en hund i forvejen, skal Mini Cooper og denne hund mødes hos os ved afhentning mandag eftermiddag, for at se, om der er kemi..

Fakta om Mini Cooper

Navn: Mini Cooper
Dyreart: Hund
Køn: Han
Alder:
Race: Gravhund
Tilføjet til siden: 27. juni 2016 10:37
Adopteret: 4. juli 2016 14:10
Internat: Dyreværnet
Allerede adopteret
Da Mini Cooper er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyreværnet

Beskrivelse af Dyreværnet

Dyreværnet afliver ikke sunde og raske dyr - vi redder dem! Vi finder nye hjem til over 1.200 dyr om året.

Du kan støtte os her:
http://www.dyrevaernet.dk/hjaelp-dyrene/

Fakta om Dyreværnet

Adresse: Islevdalvej 85, 2610 Rødovre
Hjemmeside: http://www.dyrevaernet.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 94 66 95
Sidst tjekket: 18. august 2021 15:24