Turbo, hankat (huskat) på 1 år og 2 måneder

Da Turbo er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Turbo

TURBO– UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Maj 2015 – Ungkat. Race:Huskat. På internatet siden: Juni 2016. Kommer fra:Tilløber hos privat. Egner sig bedst til: Alle. Beskrivelse: Turbo er en virkeligt skønog charmerende dreng. Det er ganske enkelt ikke til at stå for hans personlighed.Og så er kombinationen af cremefarvet pels og mørkeorange øjne heller ikke én, man ser så tit. Så han har praktisk alt, hvis man leder efter en smuk og udadvendt familiekat, med krudt i måsen. Turboelsker også at sidde og råbe op, hvis man ikke viser ham nok opmærksomhed, og han vil elske, hvis man i hans nye familie, vil lege med ham. Turbo elsker nemlig menneskeligt selskab, men er ikke superbegejstret for andre katte. Så han vil gerne ud til et hjem uden andre katte, men med masser af kys og kram.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Turbo

Navn: Turbo
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år og 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 27. juni 2016 15:43
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Turbo er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57