Knirke, hankat (huskat) på 7 år og 4 måneder

Da Knirke er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Knirke

KNIRKE – INDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Marts 2009 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Via katteinspektør. Egner sig bedst til: Alle, gerne med kat i forvejen. Beskrivelse: Knirke er en rigtig nuttet lille fyr, med smukke grønne øjne, der glædeligt kommer én i møde, når man kommer på besøg i lejlighedsrummet. Han elsker at blive kælet og ruller gerne rundt på gulvet med alle benene i vejret, for at blive nusset. Knirke har fået sit navn efter den lyd han laver, når han prøver at miave. For den er nærmest ikke-eksisterende, og lyder bestemt ikke som et miav! Søde knirke er vant til andre katte og er en meget rolig kat, som bare godt vil have et hjem, hvor han kan få masser af kærlighed, resten af sit liv.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Knirke

Navn: Knirke
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 7 år og 4 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 27. juni 2016 16:16
Adopteret: 2. juli 2016 14:10
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Knirke er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57