Filip, hankat (huskat) på 4 år

Da Filip er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Filip

FILIP– UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Juli 2012 – Voksen. Race:Huskat. På internatet siden: Juni 2016. Kommer fra:Tilløber hos privat. Egner sig bedst til:Alle,uden anden kat. Beskrivelse:Filip er en meget smuk langbenet dreng, med en helt speciel vildtfarvet pels og flotte gulgrønne øjne. Samtidig er han også en helt fantastisk sød og rar kat, der bare gerne vil være med, og gerne både gnider kinder og ruller rundt, for at få opmærksomhed. Når vi her på internatet kommer ind til Filip, så bliver vi hilst velkommen med et ordentligt brøl, og hvis vi ikke er hurtige nok med at nusse ham, så bliver man også afrettet verbalt og højlydt. Helt generelt, så foregår alt samtale i råb hos lækre Filip, så det skal man synes godt om, hvis man ønsker at dele sit hjem med ham.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Filip

Navn: Filip
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 4 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 28. juni 2016 13:06
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Filip er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57