Ariel, hunkat (huskat) på 2 måneder

Da Ariel er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Ariel

ARIEL– KILLING
Køn: Hunkat. Alder: April 2016–Killing. Race:Huskat. På internatet siden: Juni 2016. Kommer fra: Katteinspektør samt familiepleje. Egner sig bedst til: Alle. Beskrivelse:Plejemor siger: Ariel er en rigtig sød, blød og nuttet killing, der elsker at lege. Hun er også den slags killing, der er intelligent nok til at finde ud af at gøre ting, men ikke intelligent nok til at lade være. Derfor sker der det, at hun f. eks. klatrer op steder, hvor hun ikke kan komme ned igen, og derfor skal reddes. Når hun er færdig med at drøne rundt, er hun en rigtig puttemis, der gerne vil ligge på skødet, og får hun lov, vil hun rigtig gerne sove på hovedpuden. Men forvent ikke meget søvn, for den lille pige snorker som et lille savværk!
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Ariel

Navn: Ariel
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 28. juni 2016 13:40
Adopteret: 2. juli 2016 14:10
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Ariel er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57