Hunkat (huskatte)

Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse

4 hvide killinger, kr. 2500,- for 2, formidles kun ud 2 og 2 - til adoption omkring 15/1-2018. INDEKATTE. Køn: 3 piger, 1 dreng. Formidles KUN ud 2 og 2 som indekatte. Bianca og Coco - Casper og Smilla. Født: ca. 11/10-2017. Race: Huskatte. På Tullebo siden: 19-10-2017. Kommer fra: Møn. Beskrivelse: Deres mor havde ikke ro i hjemmet til at passe de små. Da vi kom ind over, og hentede de små og deres mor, var mor ikke længee interesseret i dem. Morkat er derfor formidlet ud i nyt hjem herfra. Killingerne er søde, bløde og vidunderlige. De var hurtige til at lære at gå på bakke, men lidt længe om at komme op i vægt, så der blev/bliver kæmpet lidt med det. For nu er det kun lille Smilla der skal have supplerende. De har heldigvis fået MisMis som bonusmor, og mod alle odds, begyndte hun at producere mælk. Så de har fået og får en almindelig opvækst med en dejlig mor. De er vildt glade for at spise råt kyllingefars/kyllingefilet - det minder også mest om det de fra naturens side ville spise: mus og fugle. De får naturligvis også tørkost, vådkost og andre ting som ost, A38 mm. Det er vigtigt nyt hjem er indforstået med at de skal være indekatte. Følgende følger med i prisen: Sundhedstjekket, neutraliseret, vaccineret, øremærket, chippet, er orme-og loppebehandlet. Testes for Fiv/FeLV før afrejse. Sundhedsbog fra dyrlæge medfølger samt "flytte-hjemmefra-pose". med legetøj, brochurer om katte, 2 kg. tørkost samt foderprøver fra. HUSSE . og en masse kærlighed. Bianca og Coco. Casper og Smilla (er hos plejemor Ursula).

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race: Huskatte
Tilføjet til siden: 7. december 2017 16:57
Adopteret: 14. december 2017 10:34
Internat: Tullebo Kattehjem
Allerede adopteret
Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Tullebo Kattehjem

Beskrivelse af Tullebo Kattehjem

Tullebo i Vordingborg hjælper nødstedte, herreløse katte især moderløse hittekillinger.

Typisk killinger der er indleveret af Falck til dyrlæge, og som ellers ville blive aflivet.

Vi modtager principielt ikke katte med en ejer!

Vi flasker de små killinger op med modermælkserstatning og kærlighed, og giver dem en tryg og kærlig opvækst.

På Tullebo har vi ikke bure. Vi har killingerne på "børneværelset" til de er ca. 4 uger. Så får de lov at bo i stuen og når de kan klare trappen, bor de i hele huset. De har ikke adgang til have, så langt de fleste killinger vil kunne flytte i lejlighed

Vi ønsker at få nogle sociale, harmoniske og sunde killinger til herfra, derfor kommer alle killinger til Sundhedstjek hos dyrlæge, bliver vaccineret, får ormekur mv. For at hjælpe til med at begrænse bestanden af katte i Danmark, har vi valgt at killingerne bliver neutraliserede før de kommer ud i nye hjem.

Når de er 12 uger+ bliver de formidlet ud i nye gode hjem

Fakta om Tullebo Kattehjem

Adresse: Haminavej 5, 4760 Vordingborg
Hjemmeside: https://www.tullebo.dk/katte-til-adoption
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 51 90 17 18
Sidst tjekket: 17. januar 2023 19:58