Louise, hunkat (huskat) på 1 år og 4 måneder

Da Louise er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Louise

SOLGT. LOUISE – UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Marts 2015 – Ungkat. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Via katteinspektør. Egner sig bedst til: Alle. Et aktivt hjem. Beskrivelse:Louise er en rap lille sag. Hun elsker at drøne rundt og lege, og hvis hun kan stikke snuden i alt hvad man foretager sig, så er hun bare glad. Louise vil rigtig gernekæles med. Man skal dog være klar på lidt opdragelse, da hun stadig har noget killingeadfærd i sig. Og så skal man forvente at hun kommer til at følge én rundt som en igle. Så hvis man ønsker sig en kat, der virkeligt bliver en del af af familien og man er klar på at aktivere hende dagligt, så får man den skønneste prinsesse i Louise.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Louise

Navn: Louise
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år og 4 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 29. juni 2016 09:29
Adopteret: 7. juli 2016 13:13
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Louise er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57