Tregul, hankat (huskatte) på 10 år og 2 måneder

Da Tregul er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Tregul

SOLGT. TREGUL (TYKKE) ogMYGOL (MY) – INDEKATTE
Køn: Hankatte. Alder: Juni 2006/2008 –Seniorkatte. Race: Huskatte. På internatet siden: Marts2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Alle, uden for små børn. Beskrivelse:Ifølge tidligere ejer, så er Tykke en stille og lidt reserveret kat, indtil han har lært en at kende. Han er dog stadig en rigtig kælepot, og gør gerne opmærksom på, når han vil nusses, ved at sætte sig helt tæt op af en og så bare spinde højlydt. Modsat sin bror My er han ikke særlig glad for at blive båret på; han vil bare gerne have lov at stå på egne fire ben imens han nusses. Tykke elsker at plaske med vand både i våde brusekabiner, håndvaske og sine vandskåle, så hvis han kunne få lov til det, i sit nye hjem, så vil han blive superglad. Tykke er god til at åbne døre, så man skal ikke blive overrasket hvis man vågner om morgenen og alle ens skabsdøre står åbne. BrormandMy er også en meget selskabelig kat, der elsker al form for kontakt, og gerne følger med i alt, hvad man foretager sig. Han elsker alt nus og kan røres alle steder, også på maven, og han vil også meget gerne løftes på og bæres rundt. Han er helt enkelt en kat, der finder sig i praktisk talt hvad som helst, uden at blive sur. My elsker at sidde og holde øje med verden udenfor fra en vindueskarm, og vil også gerne kunne komme lidt ud på en kattesikret altan, hvis det er muligt. Både Tykke og My er kun vant til voksne og har derfor i deres tidligere hjem reageret med at gemme sig, hvis der kom børn på besøg.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Tregul

Navn: Tregul
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 10 år og 2 måneder
Race: Huskatte
Tilføjet til siden: 29. juni 2016 16:51
Adopteret: 7. juli 2016 13:13
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Tregul er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57