Gråmse, hankat (huskat) på 2 år og 4 måneder

Da Gråmse er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Gråmse

SOLGT. GRÅMSE – UDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Marts 2014 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: Februar 2016. Kommer fra: Via Inspektør. Egner sig bedst til: Et hjem uden små børn. Beskrivelse:Gråmse er en lille selskabsløve som elsker at være centrum for opmærksomhed. Og med alle de små fjollerier han disker op med, keder man sig da heller aldrig i hans selskab. Hvis det stod til ham, blev det meste af dagen brugt på diverse lege, og gerne nogle lidt vilde nogle af slagsen. Han er nemlig en kat med god energi og lyst til leg.
Som den selskabsløve han er, holder han også meget af at “konversere”, og vi er helt sikre på at han fra tid til anden, siger noget meget klogt. Umiddelbart, har han intet imod at dele pladsen med andre katte, bare de også er selskabelige og friske på leg.
Når Gråmse bliver træt finder han sig et dejligt blødt tæppe, hvor han kan slænge sig som en anden Don Juan. Og begynder man at tale til ham, ælter han med sine poter, hvilket ser mega nuttet ud! Så mangler du en selskabsløve i miniature udgave? Så kunne Gråmse måske være noget for dig!
Vil du se en video af Gråmse kan du se den HER

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Gråmse

Navn: Gråmse
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 2 år og 4 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 30. juni 2016 14:07
Adopteret: 13. juli 2016 15:48
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Gråmse er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54