Selma, hunkat (huskat) på 1 år og 1 måned

Da Selma er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Selma

SELMA – INDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Juni 2015 – Ungkat. Race: Huskat. På internatet siden: Maj 2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Alle, uden andre katte. Beskrivelse: Selma har den blødeste pels, og den er helt blank sort. Så man kan næsten ikke lade være med at kæle på hende hele tiden. Selma har dog ikke altid tid til kæl, for verden skal jo udforskes. Hun elsker at undersøge og gå på opdagelse, og når hun finder noget spændende, så synger/triller hun. Selma kan godt trække sig lidt, hvis der er for meget larm og uro, men hun kommer frem igen, når der er ro igen.Selma vil meget gerne ud for sig selv, da andre katte ikke lige er hendes kop te.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Selma

Navn: Selma
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 1 år og 1 måned
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. juli 2016 13:05
Adopteret: 13. juli 2016 15:31
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Selma er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57