Pelle(haleløs), hankat (huskat) på 1 år og 9 måneder

Da Pelle(haleløs) er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Pelle(haleløs)

PELLE(HALELØS) – INDEKAT
Køn: Hankat. Alder: Oktober 2014 – Killing. Race: Huskat. På internatet siden: Juni 2016. Kommer fra: Privat. Egner sig bedst til: Alle
Beskrivelse: Pelle kommer langvejsfra, bogstaveligt talt. Pelle kommer nemlig hele vejen fra Spanien. Her tilbragte han de første år af sit liv sammen med sin ejer, Sambo og et par hunde.
Pelle hedder Pelle fordi han kun har en lille stump tilbage af halen. Hvordan det er gået til, må stå hen i det uvisse, men der er ikke mere hale end det som ses på billedet ovenover. Dog skaber det ingen problemer for Pelle og han er ligeså glad som alle andre katte.
Han er en lidt forsigtig kat, som lige skal lære dig at kende, før han lader dig nusse ham, men giv ham fem minutter til lige at se dig an, så plejer han som regel at lade dig overøse ham med kæl og nus. Én svaghed vi har oplevet hos Pelle er nemlig at han slet ikke kan modstå kæl og nus. Og man kan se at han virkelig nyder stille stunder med kæl og nus.
Da hans tidligere ejer flyttede hjem til Danmark igen, skulle Pelle selvfølgelig med. Men desværre var det ikke bare lige at finde en lejlighed, hvor der måtte være katte. Derfor besluttede hun sig for at overdrage Pelle og Sambo til os, så vi kunne finde dem et forever hjem.
Pelle og Sambo har rejst mange kilometer sammen, og er man på udkig efter to skønne indekatte, er disse to drenge helt klart et nærmere kig værd.
Så mangler dit hjem en berejst haleløs hyggetrold? Så kunne Pelle måske være noget for dig.
For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Pelle(haleløs)

Navn: Pelle(haleløs)
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år og 9 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. juli 2016 13:55
Adopteret: 7. juli 2016 05:33
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Pelle(haleløs) er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54