Olivia, hunkat (huskat) på 5 år og 1 måned

Da Olivia er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Olivia

SOLGT. OLIVIA– INDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: Juni 2011 – Voksen. Race:Huskat. På internatet siden: Juni 2016. Kommer fra: Privat indlevering. Egner sig bedst til: Familie uden små børn og andre katte. Beskrivelse: Tidligere ejer siger: Olivia er en rigtig sød, kælen og opsøgende pige, overfor de rigtige personer. Hun er ikke supervild med børn, og trækker sig normalt, når der er børn i hendes hjem. Olivia vil foretrække at komme ud til et roligt hjem, med masser af nus. Hun kan godt virke lidt reserveret i starten, men tør normalt hurtigt op, når nysgerrigheden vinder. Hun kan godt lide at blive redt, og det er helt fint, for hendes pels trænger ind i mellem til en god børstetur. Olivia er også meget talende overfor sin menneskefamilie.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Olivia

Navn: Olivia
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 5 år og 1 måned
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 2. juli 2016 14:43
Adopteret: 7. juli 2016 13:13
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Olivia er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57