Bob (indekat), hankat (huskat) på 1 år

Da Bob (indekat) er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Bob (indekat)

Bob (indekat). Race: Huskat. Farve: Creme. Køn: Han. Alder: 1 år. Pris: ,00. BOB KAN KUN BESØGES TIRSDAG, ONSDAGE OG FREDAGE INDEN KL. 15:30Søde Bob, som vi har reddet fra en dyreværnssag, har været i Dyreværnets varetægt ufatteligt længe. Han landede nemlig hos os med nogle rigtige dårlige hofter, og han er muligvis den mest røngtenfotograferede kat i Danmark.
Han har kæmpet og kæmpet for at blive frisk nok til adoption. Vi må dog desværre se i øjnene, at selvom han er er skøn og sød og glad, så er vores dyrlæges vurdering, at Bob ikke er egnet til operativt indgreb. DOG vurderes det, at ved opbygning af muskulaturen, vil han kunne fungere som indekat, Udover dette, har Bob i tidligere hjem gået i stærk ammoniak, hvorfor der findes beskadigelse af hans lungevæv, hvilket kræver en daglig medicinering.
Da Bob har denne ”tilstand” med i bagagen, og fremadrettet kommer til at kræve jævnlige undersøgelser og vurderinger af hofterne, for hele tiden at sikre, at hans levestandard er forsvarlig, så er han ikke er egnet til almindelig adoption.
Derfor har vi besluttet, at vi nu søger en permanent pleje-familie til vores flotte fyr. Plejeaftalen indebærer, at alt, hvad Bob kommer til at kræve af dyrlæge, undersøgelser og medicin med hensyn til hans hofter, bliver på Dyreværnets regning, mod at plejefamilien tilbyder ham et kærligt, omsorgsfuldt og beskyttet liv, med alt hvad det indebærer.
Hvis du har forelsket dig i Bob og ønsker at høre mere om denne ekstraordinære special-aftale, så tøv ikke med at henvende dig til Dyreværnet på hverdage, hvor vores dyrlæge er her.
Grundet special-aftalen kræver det at Bob’s plejefamilie bor i nærheden af Dyreværnet i Rødovre, eller ikke har problemer med at komme hertil i henhold til fremtidige eventuelle undersøgelser og behandlinger, som der VIL komme nogen af fremadrettet. Vi kan desværre ikke tilbyde aftaler med andre dyrlæger i landet i denne sag.
Neutraliseret indekat,
VIGTIGT: Husk at medbringe husorden, så vi kan se, der er tilladelse til at have kat, hvor du bor..

Fakta om Bob (indekat)

Navn: Bob (indekat)
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:01
Adopteret: 27. maj 2016 14:18
Internat: Dyreværnet
Allerede adopteret
Da Bob (indekat) er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Dyreværnet

Beskrivelse af Dyreværnet

Dyreværnet afliver ikke sunde og raske dyr - vi redder dem! Vi finder nye hjem til over 1.200 dyr om året.

Du kan støtte os her:
http://www.dyrevaernet.dk/hjaelp-dyrene/

Fakta om Dyreværnet

Adresse: Islevdalvej 85, 2610 Rødovre
Hjemmeside: http://www.dyrevaernet.dk/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 94 66 95
Sidst tjekket: 18. august 2021 15:24