Alvin, hankat (huskat) på 6 år og 2 måneder

Da Alvin er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Alvin

SOLGT. ALVIN – INDEKAT (Kan komme ud sammen med SERAPINA)
Køn: Hankat. Alder: Juni 2010 – Voksen. Race: Huskat. På internatet siden: April 2016. Kommer fra:Privat indlevering. Egner sig bedst til: Et roligt hjem, gerne med anden kat. Beskrivelse: ToplækreAlvin, med den flotte cremefarvede og bløde pels, har på sin tid på internatet ændret sig fra en forsigtig dreng, til ham der først kommer og tager imod én, når man kommer ind i lejlighedslokalet. Han kigger én lige i øjnene, følger med rundt til ens arbejdsopgaver og så vil han gerne nusses imens.Han er heller ikke bleg for at lægge sig midt i rummet, med alle stængerne i vejret, og bare nyde livet. Og hvis der faldt lidt nus af imens, så er det bare dæjli’. Alvin er vant til andre katte og børn, og kan kommeud sammen med Serapina, alene eller til en anden kat.
For yderligere information ring venligst på38 88 12 00, lokal 2. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Alvin

Navn: Alvin
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 6 år og 2 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 6. juli 2016 17:23
Adopteret: 13. juli 2016 12:41
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Alvin er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:57