Sambo, hankat (huskat) på 1 år og 10 måneder

Da Sambo er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Sambo

SAMBO – INDEKAT
Køn: Hankat. Alder: September 2014 – Killing. Race: Huskat. På internatet siden: Juni 2016. Kommer fra: Privat. Egner sig bedst til: Alle
Beskrivelse: Sambo har tilbagelagt langt flere kilometer end de fleste katte. Han kommer nemlig hele vejen fra Spanien. Her nød han kattelivet sammen med sin ejer, katten Pelle og to hunde.
Sambo er en genert og lidt forsigtig kat, som bedst kan lide rolige stunder med kæl og nus. Derfor har vi ham mistænkt for atville elske lange dovne søndage, hvor hygge og afslapning er eneste planlagte aktiviteter.
Vi må også lige fremhæve hans udseende, for med undtagelse af en lille hvid plet på brystet, er hans pels kulsort. Dette får de ravgule øjne til at træde meget skarpt frem, og her på internatet, får sådan et smukt udseende altså de fleste til at spærre øjnene op.
Han har ligesom sin rejsekompagnon, en kæmpe svaghed for kæl og nus. Og vil man finde vejen til hans hjerte, skal man bare nusse ham lidt på siden, for det kan han rigtig godt lide.
Da hans tidligere ejer flyttede hjem til Danmark igen, skulle Sambo selvfølgelig med. Men desværre var det ikke bare lige at finde en lejlighed, hvor der måtte være katte. Derfor besluttede hun sig for at overdrage Pelle og Sambo til os, så vi kunne finde dem et forever hjem.
Pelle og Sambo har rejst mange kilometer sammen, og er man på udkig efter to skønne indekatte, er disse to drenge helt klart et nærmere kig værd.
Så mangler dit hjem en lidt genert, men yderst kælen smuksak? Så kunne Sambo måske være noget for dig.
For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta om Sambo

Navn: Sambo
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 1 år og 10 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 7. juli 2016 06:41
Adopteret: 13. juli 2016 07:52
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Sambo er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54