Oscar, kat (huskat) på 10 måneder

Beskrivelse af Oscar

Beskrivelse fra tidligere ejer: Oscar er en stor og glad dreng ligesom sin far. Han elsker udelivet og kommer gerne og viser hvor dygtig han er til at fange mus. Han snakker og elsker at blive nusset bag øret. Han kan godt være en "krævende herre", især når det gælder opmærksomhed og mad, men er utrolig elskelig. Bruger fint sin kattebakke og kattelemmen var han den første til at tackle. Her på internatet ser vi en dreng, som er meget trykket af hele situationen. Oscar skal ud i et hjem, hvor der er masser af ro og tålmodighed, så han stille og roligt kan finde sin rette plads og blomstre op.

Fakta om Oscar

Navn: Oscar
Dyreart: Kat
Køn: Ukendt
Alder: 10 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 11. april 2018 11:06
Adopteret: 20. februar 2021 11:48
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Der blev ikke fundet nogle billeder af Oscar

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 1. marts 2021 04:10