Cody, hankat (huskat) på 4 måneder

Da Cody er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Cody

Cody er fundet helt alene uden mor på en ejendom i Gjerlev, hvor han havde holdt til i en periode. Han kom derfor til internatet, hvor han blev sendt i pleje og er nu atte retur og klar til at få sig et nyt hjem. Plejefamilien beskriver ham som en lidt tilbageholdende og forsigtig killing. Han skal lige se situationen an, før han overgiver sig til nus og kærlighed. Når han gør, så er han en meget kærlig killing, der masserer tæpper osv. til den helt store guld medajle. Han kommer også selv og ville gerne kæles for eller sove på skødet, når han overvinder sin lille frygten, og kan ligge længe helt roligt, hvor han bare nyder nærvær. Cody har altid været mere rolig end de andre killinger og leger heller ikke lige så vildt. Han har god mulighed for at være en indekat med de tegn, som han udviser nu, fortæller plejefamilien. Han går desuden rigtig fint med andre katte. Ønsker du at lære ham bedre at kende, så kig ud på internatet og mød ham.

Fakta om Cody

Navn: Cody
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 4 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 19. juni 2018 12:26
Adopteret: 20. oktober 2018 23:55
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da Cody er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54