Futte, hankat (huskat) på 2 år og 9 måneder

Da Futte er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Futte

Futte er en sjov og fræk kat, med meget gang i gaden. Han elsker at lege, og man ser ham tit mose rundt i sit katterum, og prøve at fange forbipasserende igennem glasset i væggen med badutspring og hurtighed. (han kan godt blive lidt overkåd, her på internatet, hvis man leger vildt med ham. Men det kan sagtens være, at det damper lidt af, når han får sit helt eget hjem). Han har været tidligere lejlighedskat, men kunne ikke affinde sig med, at han ikke kunne komme ud. Tidligere ejer fortæller, at han er en god legemus-fanger, så vi formoder at det samme vil gøre sig gældende med rigtige mus. Futte er ikke videre begejstret for hunde, og han kan slet ikke lide andre katte, uanset hvilken størrelse og alder. Så Futte søger et hjem, hvor han har mulighed for at få græs under trædepuderne og vind i pelsen dagligt, og hvor han kan nyde at være enekat.

Fakta om Futte

Navn: Futte
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 2 år og 9 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 22. juni 2018 14:45
Adopteret: 19. januar 2019 23:54
Internat: Kattens Værn, Brøndby
Allerede adopteret
Da Futte er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Brøndby

Beskrivelse af Kattens Værn, Brøndby

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Hvis du af en eller anden årsag ikke længere kan have katten, er det dit ansvar at sørge for at katten enten får et nyt, godt hjem, eller at den bliver aflivet.

Fakta om Kattens Værn, Brøndby

Adresse: Sandager 11, 2605 Brøndby
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-slagelse/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 26. juni 2019 04:01