Bodil, hunkat (huskat) på 4 år og 3 måneder

Da Bodil er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Bodil

Køn: Hun. Alder: Fra marts 2012. Inde/Ude: Inde/ude. Farve: Sort og hvid. Race: Huskat. Børn:. Ved ikke. Kat: Ja. Hund: Nej. Afdeling:. Odense. Vi opdaterer siden løbende, men kattene får heldigvis hurtigt nye hjem. Tøv derfor ikke med at besøge os, hvis du ser din drømmekat her. Bodil er en mild og omgængelig kat, som har levet et meget beskyttet liv, som indekat. Trods det tager hun de nye omgivelser på internatet ganske roligt. Hun er social og særdeles kælen, vil gerne sove sammen med sit menneske i sengen. Bodil vil også gerne lege og kan godt lide at man kaster en bold eller en mus, som hun kan løbe efter og dræbe. Hun vil have godt af at få udeadgang, så hun kan få lidt afløb for sine jagtinstinkter. Da Bodil ikke er vant til små børn søger vi et hjem til hende uden helt små børn..

Fakta om Bodil

Navn: Bodil
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder: 4 år og 3 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:01
Adopteret: 30. maj 2016 10:44
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Bodil er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 2. december 2023 00:01