Phineas, hankat (huskat) på 3 år og 7 måneder

Da Phineas er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse af Phineas

Køn: Han. Alder: Fra oktober 2012. Inde/Ude: Inde/ude. Farve: Gråstribet. Race: Huskat. Børn: Nej. Kat: Nej. Hund: Nej. Afdeling:. Odense. Vi opdaterer siden løbende, men kattene får heldigvis hurtigt nye hjem. Tøv derfor ikke med at besøge os, hvis du ser din drømmekat her. Phineas. har levet en beskyttet tilværelse som indekat sammen med søster Ferb siden han var ganske lille. I sit nye hjem skal han dog have mulighed for at komme ud, da han viser tegn på gerne at ville udendørs og prøve at nedlægge et byttedyr eller tre. Phineas er af den rolige omgængelige kælne type, som søger et roligt hjem uden små børn. I Phineas får man en. trofast menneskevant voksen kat, som har lagt ungkatte-unoderne bag sig. Han vil trives sammen med anden venlig ikke for dominerende kat, evt. en hunkat. Har boet på kattehjemmet siden 13/3-16.

Fakta om Phineas

Navn: Phineas
Dyreart: Kat
Køn: Han
Alder: 3 år og 7 måneder
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:01
Adopteret: 5. maj 2016 16:25
Internat: Inges Kattehjem, Odense
Allerede adopteret
Da Phineas er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Inges Kattehjem, Odense

Beskrivelse af Inges Kattehjem, Odense

Afdelingen i Odense blev grundlagt i 1992 og har lige fra starten haft travlt. Allerede det første år var Kattehjemmet nærmest overfyldt, og det viste sig, at behovet for et kattehjem på Fyn var langt større, end vi frygtede.

Nytårsaften 2008 brændte afdelingen dog ned, da en vildfaren raket havde sat sig fast i taget. Den første måned gik med oprydning, telefonpasning og møder med forsikringsselskabet, men den 1. februar 2009 ankom et midlertidigt kattehus og den 10. februar kunne Kattehjemmet igen åbnes for videreformidling af katte. Det midlertidige kattehus blev udskiftet i maj 2009 med en helt ny og flot pavillon, hvorefter afdelingen igen kunne køre for fuld kraft.

Afdelingens dyrlæge og veterinæransvarlig:
Helle Rasmussen

Fakta:
Årligt bortformidler lokalafdelingen i Odense ca. 500 katte og killinger til nye hjem.

Fakta om Inges Kattehjem, Odense

Adresse: Landbrugsvej 18, 5260 Odense S
Hjemmeside: http://www.inges-kattehjem.dk/content/vores-katte-i-odense
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 44 85 35 55
Sidst tjekket: 7. december 2023 01:15