Picoline, hunkat (huskat) på 7 måneder

Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Beskrivelse

PICOLINE – UDEKAT
Køn: Hunkat. Alder: September 2015 – Ungkat. Race: Huskat. På internatet siden: April 2016. Kommer fra: Privat. Egner sig bedst til: Et roligt hjem. Beskrivelse:Picoline er med sine smukke gule øjne og bløde pels en dejlig ung skønhed. Hun kan til at starte med, godt være lidt stille og forsigtig. Men det er bare indtil hun lige har set dig an. Når hun først åbner op er hun enormt kælen og elsker at blive nusset. Hendes foretrukne hyggested er i kurven der står placeret højt oppe. Dér kan hun nemlig ligge i ro og mag, men stadigt følge med i alt hvad der sker. Men selv om Picoline er en fin dame, ser hun sig ikke for god til at en gang i mellem spæne om kap med sig selv, og tage en rask lille leg, hvis hun kan lokke dig til det. I hendes nye hjem, skal hun have mulighed for at komme ud.

For yderligere information ring venligst på 38 88 12 00, lokal 3. (Bemærk at vores katte ikke kan reserveres over telefonen).

Fakta

Navn:
Dyreart: Kat
Køn: Hun
Alder:
Race: Huskat
Tilføjet til siden: 1. maj 2016 00:02
Adopteret: 1. maj 2016 08:47
Internat: Kattens Værn, Aalborg
Allerede adopteret
Da dette dyr er blevet adopteret for lang tid siden, er alle billeder blevet fjernet

Information om Kattens Værn, Aalborg

Beskrivelse af Kattens Værn, Aalborg

Før du vælger at adoptere en kat, er der nogle ting, du bør overveje.

En kat kan blive op til 20 år. Hvis ikke du er klar til at forpligte dig for så mange år, er det bedst at lede efter en voksen kat.

Det koster at have en kat. Kvalitetsfoder og dyrlægeregninger kan mærkes på et smalt budget, så vær sikker på, at du har økonomien til at tage dig ordentligt af din nye, firbenede ven.

Fakta om Kattens Værn, Aalborg

Adresse: Struervej 80 A, 9220 Aalborg
Hjemmeside: http://kattens-vaern.dk/internater/internat-i-aalborg/
E-mail adresse:
Telefon nummer: +45 38 88 12 00
Sidst tjekket: 3. september 2021 16:54